HOITOMUODOT

Kvantti-painallus

Energiahoitoa ja kehonpisteiden voimallista avaamista

Kvanttihieronta

Energiahoitoa ja hierontaa yhdistettynä

Kvanttihoito tai kaukohoito

Korkeavärähteistä energiahoitoa paikan päällä tai etänä

Kvanttihoito on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja voimaantumiseen tähtäävä hoitomuoto. Kun kaikki tunteet kohdataan ja haastava tunne hyväksytään sallien, se menettää ohjaavan vaikuttavuutensa. Näin reagointi vähenee ja tilaa jää enemmän kevyemmille tunteille. 

Kvanttipainallus on korkeavärähteistä energiahoitoa. Hoidossa avataan syvätuntoisuudesta nousevia kehon kipupisteitä. Esiin voi nousta kätkettyjä traumoja vapautettavaksi turvallisessa, sallivassa läsnäolossa. Hoidettavasta voi vapautua mm: iloa, surua, vihaa, katkeruutta, tärinää, nykäyksiä, kipua. Hoito on koettu vahvasti rauhoittavana, laajentavana, selkeyttävänä ja vapauttavana.

Kvanttihieronnassa yhdistyy kevyempi hieronta ja korkeavärähteinen energiahoito. Kehon stimuointi on kevyempää, kuin kvanttipainalluksessa. Turvallisessa ilmapiirissä keho ja mieli päästävät ulos sen, minkä on tarkoitus vapautua. Hoidot on koettu syvästi rentouttavana ja rakkaudenkokemusta laajentavana.

Kvanttihoidossa välitän korkeavärähteistä energiahoitoa puhtaan tietoisuuden tilassa joko paikan päällä tai etähoitona. Hoito voi vapauttaa erilaisia tukoksia energiajärjestelmästä ja antaa kehon omalle paranemisjärjestelmälle mahdollisuuden aktivoitua. Erilaisia kehollisia ja psyykkisiä vapautumisia tapahtuu tyypillisesti hoidon aikana. Hoidon on koettu rentouttavan kehoa ja mieltä.

Katso asiakaspalautteet