ASIAKASPALAUTTEET

Heidi Tuhkanen

"Lempeän hoidon saatuani paha jumikin, joka oli vasemmalla puolella aukesi ja kivut lähti. Turvallisuuden tunne oli hoidon aikana vahvasti läsnä ja itkun kautta purkautui paljon. Elisa näki asioita jotka oli minulle tuotu jo aikaisemmin tietooni, joten yhteyden tunne oli todella vahva"

Hale

"Wow. Kokemukset sanojen ulottumattomissa, mutta lyhyesti voisin sanoa.. Jos ei vielä tonne mennessä usko taikoihin niin sieltä tullessa. Elisan lämmin äidillinen preesenssi tekee kokemuksesta taatusti turvallisen. Suosittelen"

Kai Ratilainen

"Suosittelen kvanttihoitoa lämpimästi. Rentouduin täysin ja se oikea kipukohtakin löytyi sieltä. Kokemuksena uusi ja erilainen, mutta ei missään nimessä huono sellainen. Elisa <3 <3 "

Nimetön

"Elisan kvanttihoidossa oli turvallinen ja helppo rentoutua. Elisa löysi intuitiivisesti juuri ne henkisesti ja fyysisesti kipeät paikat, joita koskettamalla tuskaa vapautui itkun muodossa"

Minna Loikala

"Elisan hoidossa, turvallisissa käsissä koin jotain uskomatonta... Lapsuuden ajan pelkotilat avautuivat. Ei mitään pieniä mörköjä, vaan fyysisen ja henkisen väkivallan jättämät syvät lukot. Kivun kanssa vetivät kehon kramppiin, tuskat huudettiin ulos kehosta. Pienen ihmisen kauhutilat poistuivat ikuisiksi ajoiksi, vaihtuen syvään rauhaan ja rakkauteen! <3 Mikä kokemus!!"

Kirsi Kivistö

"Elisan antaumuksellisella hoidolla eroon ikävistä fiiliksistä, jotka piinanneet jo jonkin aikaa. Pois lähtiessä olin kuin uudesti syntynyt. Ihana puhdistautuminen tuntui sekä fyysisesti että myös henkisesti. Kiitos tästä kokonaisvaltaisesta hetkestä. <3"